top of page

BENI BUILDERS KS 

NDËRTUES & SPECIALISTË TË NDËRTIMIT

Abwärtspfeil

PËR NE

Ne, Beni Builder, jemi një firmë që merret me ndërtim dhe zhvillim të projekteve ndërtimore. Me zyrat tona në Angli dhe tashmë edhe në Kosovë, ne kemi përvojë dhe angazhim në ndërtimin e strukturave të ndryshme si banesa, komplekse tregtare, objekte industriale, dhe zyra.

Anglia ka qenë baza jonë fillestare, ku kemi krijuar një emër të respektuar në industrinë e ndërtimit. Me projekte të suksesshme të ndërtuara në të gjithë vendin, kemi arritur të fitojmë besimin e klientëve dhe të krijojmë marrëdhënie afatgjata me arkitektë, inxhinierë dhe kontraktorë të tjerë.

Në fund të fundit, vendosëm të zgjerojmë veprimtarinë tonë edhe në Kosovë. Kosova ka një potencial të madh për zhvillim urbanistik dhe ndërtim të reja. Ne jemi të angazhuar në përdorimin e teknologjive inovative dhe materialeve të fundit në ndërtim, duke ndjekur standarde të larta të cilësisë dhe sigurisë.

Ekipi ynë i përvojësuar përbëhet nga inxhinierë, arkitektë, punëtorë ndërtimi dhe profesionistë të tjerë të cilët janë të përkushtuar për ofrimin e ndërtimit të cilësisë më të lartë dhe të plotësojnë pritshmëritë e klientëve tanë.

Në Beni Builder, jemi të përkushtuar për t'i dhënë vëmendje të veçantë detajeve, duke krijuar projekte të personalizuara dhe unike për secilin klient. Ne kujdesemi për çdo fazë të procesit të ndërtimit, duke filluar nga planifikimi dhe dizajni, deri tek konstruksioni dhe përfundimi i projektit.

Ne gjithashtu i kushtojmë rëndësi të veçantë ndërtimit të ndërtesave të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin. Ne synojmë të përdorim teknologjitë e fundit për të zvogëluar ndikimin tonë në mjedis dhe për të krijuar ambiente të shëndetshme dhe të qëndrueshme për banorët dhe përdoruesit e ndërtesave tona.

Për ne, cilësia dhe përkushtimi ndaj klientëve janë vlerat kryesore. Ne punojmë vërdallë me klientët tanë, duke dëgjuar nevojat e tyre dhe ofruar zgjidhje të personalizuara. Kemi reputacionin e ndërtuesve të besueshëm dhe të sinqertë, dhe kjo na

ÜBER UNS

2023

Themeluar

21

Projektet e realizuara

10

Kompanitë e porositura

PROJEKTE

KLIENTËT

PROJEKTE
KONTAKT

NA KONTAKTONI

Keni nevojë për më shumë informacion? na kontaktoni sot.

Kontaktoni

Faleminderit për mesazhin!

ZYRË

BENI BUILDERS KS L.L.C.

Lepi, Rr ,,Batuska,,, p.n

10500 Graçanicë

Kosovë

info@benibuilders-ks.com

Kosovë  +383 44 377 601

Angli:     +44 795 2000 66

Disa nga shërbimet tona përfshijnë prishjen, punimet në tokë, kullimin, fiksimin e çelikut, mallërat e dyshemesë, ndërtimet e përgjithshme të ndërtesave, peizazhet e forta dhe të buta, kontratat e mirëmbajtjes. Ju lutemi na kontaktoni për vlerësime dhe informacione të mëtejshme në lidhje me gamën e shërbimeve të ofruara.

Për ofertat:
Menagjer Albert Vllahiu
044 377 601

bottom of page