top of page

IMPRESSUM

Impressum

Emri i Firmës: BENI BUILDERS KS L.L.C.
Adresa: Lepi, Rrënojat "Batuska", p.n.
Qyteti: 10500 Graçanicë
Vendi: Kosovë

Pronar:
Emri: Arben DAJKO

Unik Identifikues 812050566
Adresa: Lepi, Rrënojat "Batuska", p.n.
Qyteti: 10500 Graçanicë
Vendi: Kosovë

E-Mail: benidajko@hotmail.com

Telefon: +383 44 377 601

Përgjegjës për Teknologjinë:
Emri i Firmës: The Hoxha Technologies

Emri: Faruk Hoxha 
Adresa: Postfach 526
Qyteti: CH-8180 Bülach
Vendi: Zvicër

Email: info@hoxtec.ch 

Telefon +41 78 611 28 90

Informata shtesë:


BENI BUILDERS KS L.L.C. është një kompani e regjistruar në Kosovë, specializuar në sektorin e ndërtimit dhe zhvillimit të pronave. Ne ofrojmë shërbime të kualitetit të lartë në ndërtim dhe rindërtim të banesave, ndërtim të objekteve komerciale, dhe projektimin e strukturave të ndryshme. Ne kemi një ekip të kualifikuar dhe të përkushtuar që punon nëpërmjet proceseve inovative për të ofruar projekte të suksesshme dhe të sigurta për klientët tanë.

Ju lutemi të konsultoheni me avokatin tuaj për informacion shtesë ligjor dhe administrativ në lidhje me BENI BUILDERS KS L.L.C. Si dhe për të marrë informacion rreth licencave dhe lejeve të nevojshme për punët e ndërtimit në Kosovë.

Ju faleminderit për interesin tuaj në BENI BUILDERS KS L.L.C.

Me respekt,
Arben DAJKO


bottom of page