top of page

SHËRBIMET

Besprechung am Bau

Ndërtesa të reja 

Ne kemi të gjithë përvojën dhe aftësitë e nevojshme për të siguruar një shtëpi të re të plotë në tokën tuaj ose një shtëpi verore në fund të kopshtit tuaj. Në varësi të nevojave tuaja ne mund të ofrojmë një shërbim të plotë ndërtimi nga prishja e pronës ekzistuese deri te zhvillimi i plotë i pronës në kantier.

Baupläne

Rinovime

Një shërbim i plotë rimodelimi për të transformuar shtëpinë tuaj: Kuzhina, Banjo, Dysheme plus shumë më tepër.

Architekturmodellbau

Dekorime

Ne mund të ofrojmë të gjitha aspektet e lyerjes, dekorimit dhe varjes së letër-muri. Në zonat që janë dëmtuar do të riparojmë të gjithë sipërfaqen e suvasë dhe do të dekorojmë.

Badezimmer

Banjo

Instalime të plota të banjës nga dyshemetë me ngrohje deri te njësitë e dushit me avull të banjës së banjës, pse jo të kontaktoni sot për të mësuar më shumë se çfarë mund të ofrojmë.

Küche mit Insel

Kuzhina

Me inxhinierët tanë të kualifikuar të gazit, hidraulikës dhe elektricitetit ju jeni të sigurt duke ditur se kuzhina juaj e re do të jetë në përputhje me të gjitha Rregulloret e reja të Ndërtimit.

Installation von Solarmodulen

Panelle Diellore

Panele diellore të pajisura për shtëpinë ose biznesin tuaj, kursejnë para në faturat e energjisë elektrike dhe gjenerojnë energji të rinovueshme.

bottom of page