top of page

ULPIANA-RESIDENCA

🏡 **Villa e Endrrave në Lagjen ULPIANA-RESIDENCA, Lepi**

🌟 Nisja e shitjes - Rezervoni Tani!

Ju ftojmë të bëheni pjesë e një eksperiencë unike banimi në Lagjen ULPIANA-RESIDENCA në Lepi. Shitja ka filluar, dhe kjo është shpallja juaj e mundësisë për të bërë një hap drejt një jetese të re dhe të bukur.

🔑 **Villa e Endrrave:**
    - 💫 Arkitekturë moderne dhe elegante
    - 🌳 Ambient i përshtatshëm dhe hapsirë të gjelbër
    - 🏞️ Pamje e mrekullueshme nga dritarja e secilës dhomë
    - 🚗 Parkim i përfshirë për rezidentët
    - 🍽️ Kuzhinë tërheqëse dhe sallë gjithëpërfshirëse

💰 **Çmimi:**
    - 📈 Mundësi financimi të përshtatshme
    - 🎁 Oferta speciale për rezervime të hershme

📅 **Rezervoni Tani:**
    - 📞 Na kontaktoni në Lepi +383 44 377 601

                                       Angli:+44 795 2000 66
    - 📧 Ose dërgoni një email në info@benibuilders-ks.com

📍 **Lokacioni:**
    - 📍 Lagja ULPIANA-RESIDENCA, Lepi
    - 🗺️ https://maps.app.goo.gl/vkpkGkfsqGfEwpJV8

Bëhuni pjesë e komunitetit të privilegjuar në Lagjen

ULPIANA-RESIDENCA. Nisni udhën tuaj drejt një banese të ëndrrave!

#ULPIANARESIDENCA #ShtepiMbreterore #VillaEndrrash #LepiLiving

ULPIANA-RESIDENCA
bottom of page